Over Margo

Mijn naam is Margarita van Goor - Efimova en mijn praktijk is MargoPraktijk Gezinscoaching.

Wat ik goed kan is om mensen te motiveren, een goed advies te geven, goed te kunnen luisteren naar hun wensen, samen met het gezin een plan maken en ook uitvoeren. Ik geniet daarvan, omdat mensen kunnen veranderen, hun eigen krachten kunnen ontdekken. Ik doe dat graag voor mensen die zich in de moeilijke situaties bevinden een ook voor mensen die graag meer willen weten over zichzelf. Het is dan juist heel belangrijk om goed in balans te blijven.

In Nederland heb ik de cursus IAG Gezinscoach bij NHL Stenden Hogeschool gevolgd.

In Meppel ben ik werkzaam geweest als gastouder en ook als vrijwilliger voor de kinderopvang ben ik bij Anne Frank school gewerkt.

Bij Welzijn MensenWerk ben ik als vrijwilliger 10 jaar werkzaam geweest en gaf ik daar als docent en begeleider computer - tablet en -smartphone les.

In Rusland heb ik bij het Arbitragehof als jurist gewerkt. Ik heb bij de Russische Staatsuniversiteit Immanuel Kant jurisprudentie gestudeerd en heb ik mijn tweede WO diploma als jurist ( rechter) behaald.

In Kirgizië heb ik Pedagogie gestudeerd en heb ik het diploma als lerares Russische taal en Literatuur behaald. Ik heb een paar jaar op school gewerkt.  

 

Aanmelden:

e-mail: margogezinscoach@gmail.com

Website:

www.margogezinscoaching.nl

Mijn schilderijen:

www. kunstschepper.jouwweb.nl