Mijn nieuwe olieverfschilderij "Sphere".

 

Bio-Energetische balans.

Wat is dat precies?

Mens is een compleet energetisch systeem en ook een complex energetisch systeem. Een mens bestaat uit een lichaam, onze gedachten en emoties maken ook een heel belangrijk deel uit van wat en wie de mens is. Alles is met elkaar verbonden. Gedachten en emoties werken volop samen en als deze negatief zijn, kan een mens ziek worden. Heb jij medelijden met jezelf, speel jij een slachtoffer - tiran rol die wisselen elkaar af, dan haal je jezelf omlaag. Het ondermijnt je gevoel van eigenwaarde en je zelfrespect.

Negatieve gedachten, emoties, gedrag, gevolgen en ervaringen zorgen ervoor dat mens uit energetische balans is. Veel mensen vooral in Europa zitten in een depressie, burn-out, sommige - al jaren lang- en zij weten niet waarom ze vaak ziek zijn, niet lekker in hun vel zitten enz. Alles irriteert hen, nergens hebben zij zin in, weinig slapen, problemen op het werk, in het gezin, geen zin in seks enz. Deze mensen kunnen “gaten” of “lekken” in hun aura hebben. Sommige mensen kunnen ook voelen als iemand die negatief is hun eigen energie wegzuigt.

Let op je gedachten, jouw gedrag, jouw woorden, mensen om je heen. Is er een innerlijke strijd met jezelf of is er een strijd met je werkgever, je collega’s, moet je voor jezelf opkomen, hebben jouw naasten dat ook zo? Dan kunnen jullie praten over wat jullie ervan vinden. Dat kan en het is ook de eigen keus die de mensen hier maken. Let ook op dat je snel moe bent en je hebt nergens zin in, jij wilt zo snel mogelijk op de bank gaan liggen en in slaap vallen. Jij bent je energie kwijt en jij bent snel uit balans. Steeds meer negatieve gevoelens komen bij jou op en je voel je steeds slechter. Negatieve vibraties zijn besmettelijk.

Hoe kunt u in een bio-energetische balans blijven?

Het is tijd voor jezelf, jezelf liefhebben, van jezelf te gaan houden, leuke dingen doen, hobby, wandelen, sporten, omgaan met positieve mensen.

Neem verantwoordelijk voor je gedachten, emoties, gedrag, gevoelens, je gezonde en gelukkige leven, zorg ervoor om jezelf te blijven ontwikkelen, volg een cursus, lees boeken en ga reizen.

Het ligt zeker niet aan je partner of het kind. Simpel gezegd: wil jij de wereld veranderen, begin met jezelf. Niemand kan je gelukkig maken, geluk en blijheid begint bij jezelf.

Gelukkige en gezonde mensen leven in harmonie.

 

Een gezonde aura heeft een gouden kleur, er zijn weinig mensen die zo`n aura hebben.

De kleuren van een normale aura zijn die regenboog kleuren met verschillende tinten.

 

Een depressie kan goed behandeld worden. 

Wilt u zich aanmelden, druk op de button OVER MARGO.

Mijn tekening op papier "Aura ", Rembrandt krijt.